Chan’s bespaart fors op inkoop energie

2,220 Views

Eigenaar Winooht Raghoober van Chan’s BV dacht dat hij de inkoop van energie goed op orde had. Dat was in principe ook zo maar tijdens een toevallig gesprekje met Bart Houtkoop van Alphen Energie bleek dat hij nog meer kon besparen. “Dat had ik niet verwacht”, zegt Winooht.

Chan’s BV is een onafhankelijk Alphens import- en exportbedrijf en handelt in een zeer breed aanbod exotische voedingsproducten waaronder kruiden, specerijen, rijst, exotische oliën maar ook dranken zoals het originele Surinaamse Parbo bier. Handelaren, groothandels, winkels, restaurants, snackbars, eetcafés, webwinkels, festivals en evenementen in Nederland, Europa en Curaçao rekenen voor hun voedingsproducten op de Alphense ondernemer.

Nette tarieven

Winooht was mening dat zijn bedrijf een energiecontract had met ‘redelijk nette tarieven’, zoals hij het zelf zegt. “Toch bleek er nog een kostenbesparing mogelijk van bijna 1.700 euro per jaar. Dat is ruim 23 procent van onze totale energiekosten en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee.”

Logo Alphen Energie

Over ons

Alphen Energie verzorgt de collectieve inkoop van energie voor bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn en omgeving. Deelnemers besparen jaarlijks gemiddeld € 7.300 euro, ofwel 37 procent, op de kosten van gas en elektriciteit. Zaken als overstap en contracten worden allemaal geregeld voor deelnemende bedrijven. Alphen Energie is een initiatief van het Alphense bedrijf EnergyProof.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor informatie en updates rondom Alphen Energie, we beloven je niet te spammen!

Contact