alphen dhuzes opbrengs

Alphen d’HuZes brengt € 248.049 bij elkaar

1 View

Het team Alphen d’HuZes heeft dit jaar maar liefst € 248.049 bij elkaar gebracht. Het was volgens deelnemers een enerverende koersdag op de Alpe d’Huez. De organisatie maakte in de avond de voorlopige opbrengst van 2017 bij de finish bekend.

Een trotse voorzitter Maarten van Zutphen noemde de opbrengst een ‘geweldig bedrag’ dat de 87 deelnemers hebben opgebracht. “En als we alle toezeggingen weten te verzilveren, komt daar nog eens € 7.425 bij”, aldus Van Zutphen. “We gaan dan over grens van een kwart miljoen en dat is fantastisch!”

Team Alphen d’HuZes deed in de Franse Alpen voor de derde keer mee aan het bekende evenement voor fondsenwerving dat ten goede komt aan onderzoek naar kanker. Het project is geïnitieerd door KWF Kankerbestrijding. Alphen Energie is een van de sponsors van Alphen d’HuZes.

Lees verder: Alphen d’HuZes

Logo Alphen Energie

Over ons

Alphen Energie verzorgt de collectieve inkoop van energie voor bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn en omgeving. Deelnemers besparen jaarlijks gemiddeld € 7.300 euro, ofwel 37 procent, op de kosten van gas en elektriciteit. Zaken als overstap en contracten worden allemaal geregeld voor deelnemende bedrijven. Alphen Energie is een initiatief van het Alphense bedrijf EnergyProof.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor informatie en updates rondom Alphen Energie, we beloven je niet te spammen!

Contact