gebouw Parkvilla Alphen aan den Rijn

Alphen Energie groeit met nieuwe deelnemers

1 View

Alphen Energie heeft de afgelopen maand weer diverse nieuwe deelnemers verwelkomd. Zo zijn eind september ook het Parktheater en het Alphense bedrijf QbiQ Wallsystems aangesloten.

Parkvilla Theater
Parkvilla Theater

Inkoopcollectief Alphen Energie is eind mei gelanceerd door EnergyProof en ondersteunt bedrijven en organisaties uit Alphen aan den Rijn met de inkoop van energie. Door gezamenlijke inkoop zijn forse besparingen mogelijk. Tot de nieuwe deelnemers behoren ook enkele toonaangevende ondernemingen in de gemeente waaronder aannemingsbedrijf Van Mil, Pursue Personal Training en Kameleon Textieldruk. Deze week zijn dus ook het Theater Parkvilla (foto rechts) en QbiQ Wallsystems  (foto onder) aangesloten. Al eerder waren bedrijven als Sebastian, KHZ Internationale Verhuizers, Alfreds, Chan’s en Niecar ingestapt.

Ontzorgen

Door aan te sluiten bij inkoopcollectief Alphen Energie kunnen bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn en omgeving rekenen op fors lagere energietarieven. Daarnaast worden deelnemende bedrijven ontzorgd bij de overstap en contracten met energieleveranciers. Bij ingewikkelde kwesties kunnen deelnemers rekenen op incidentele individuele begeleiding.

Collectieven

Qbiq Wall Systems
Qbiq Wall Systems

Alphen Energie is een van de collectieven waarvoor EnergyProof de inkoop van energie voor bedrijven en organisaties verzorgt. HISWA Energie en het EnergyProof Collectief zijn de andere. Deelnemers besparen afhankelijk van het collectief tot wel 40 procent op hun kosten van gas en elektriciteit. Voor de meeste bedrijven is dat een besparing van duizenden euro’s per jaar. Overstap en contracten worden geregeld voor deelnemende bedrijven.

Logo Alphen Energie

Over ons

Alphen Energie verzorgt de collectieve inkoop van energie voor bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn en omgeving. Deelnemers besparen jaarlijks gemiddeld € 7.300 euro, ofwel 37 procent, op de kosten van gas en elektriciteit. Zaken als overstap en contracten worden allemaal geregeld voor deelnemende bedrijven. Alphen Energie is een initiatief van het Alphense bedrijf EnergyProof.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor informatie en updates rondom Alphen Energie, we beloven je niet te spammen!

Contact