Alphen Energie in INTO Business Magazine

2,190 Views

2017 10 10 AE beeld pagina INTO BusinessAlphen Energie verschijnt deze maand met een interview in de Alphense editie van het INTO Business. De uitreiking van de nieuwe editie van het ondernemerstijdschrift was dit keer bij BMW-dealer Hans Severs en tijdens dit event gaf initiatiefnemer Bart Houtkoop een korte toelichting op de voordelen van het inkoopcollectief.

Alphen Energie heeft een campagne gedurende tenminste een jaar gepland met INTO Business. In alle komende edities van het magazine is daarom aandacht voor het gezamenlijk inkopen van energie door ondernemers. Deze maand bevat de Alphense editie van het ondernemerstijdschrift als kick-off een interview met Bart Houtkoop.

Kostenvoordelen

2017 10 10 AE INTO Business presentatie BartKostenvoordelen zijn een belangrijk voordeel van inkoopcollectieven. Zo besparen deelnemers aan Alphen Energie jaarlijks gemiddeld 38 procent op de inkoop van energie en dat betekent voor veel bedrijven een besparing van duizenden euro’s. Bart heeft bij de bijeenkomst van INTO Business ook gesproken over andere voordelen van het collectief. De experts van Alphen Energie nemen onder andere de gehele overstap uit handen van ondernemers en regelen de administratie en contracten. Ook kunnen ze meekijken naar meer kostenbesparingen dan enkel op de inkoopkosten van energie.

Bezoekers van de lancering en borrel van Alphen INTO business kregen na afloop een goody bag met daarin onder andere de nieuwe flyer van Alphen Energie.

Logo Alphen Energie

Over ons

Alphen Energie verzorgt de collectieve inkoop van energie voor bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn en omgeving. Deelnemers besparen jaarlijks gemiddeld € 7.300 euro, ofwel 37 procent, op de kosten van gas en elektriciteit. Zaken als overstap en contracten worden allemaal geregeld voor deelnemende bedrijven. Alphen Energie is een initiatief van het Alphense bedrijf EnergyProof.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor informatie en updates rondom Alphen Energie, we beloven je niet te spammen!

Contact