Drie nieuwe bedrijven sluiten aan bij Alphen Energie

1 View

De Alphense bedrijven Van Mil, Pursue en Kameleon Textieldruk hebben zich aangesloten bij Alphen Energie gaan fors besparen op hun energiekosten. De overstap en contractvorming wordt hen volledig uit handen genomen door EnergyProof. De nieuwe deelnemers hechten in hun beslissing veel waarde aan lokale samenwerking.

Van Mil

Aannemingsbedrijf Van Mil gaat een kwart van de kosten van gas en elektriciteit besparen. Door aansluiting bij Alphen Energie bespaart Van Mil naar schatting meer dan 400 euro per jaar op elektriciteit en gas. Het bedrijf betaalt via het energiecollectief zo’n 17 procent minder voor gas en 33 procent minder voor haar elektriciteit.

Pursue

Personal training-onderneming Pursue gaat als nieuwe deelnemer van Alphen Energie jaarlijks een kleine 400 euro per jaar aan gas- en elektriciteitskosten. Voor het bedrijf staat dat gelijk aan een besparing van bijna 40 procent op de energiekosten.

Kameleon

Kameleon Textieldruk stapt over van haar huidige energiemaatschappij NLE en wordt dus binnenkort deelnemer aan Alphen Energie. Ondanks de relatief beperkte besparingen van ongeveer 100 euro per jaar is zaken doen met lokale ondernemers voor Kameleon doorslaggevend in deze beslissing.

Logo Alphen Energie

Over ons

Alphen Energie verzorgt de collectieve inkoop van energie voor bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn en omgeving. Deelnemers besparen jaarlijks gemiddeld € 7.300 euro, ofwel 37 procent, op de kosten van gas en elektriciteit. Zaken als overstap en contracten worden allemaal geregeld voor deelnemende bedrijven. Alphen Energie is een initiatief van het Alphense bedrijf EnergyProof.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor informatie en updates rondom Alphen Energie, we beloven je niet te spammen!

Contact