Fizzi in zee met inkoopcollectief Alphen Energie

2,479 Views

Fizzi wordt deelnemer van inkoopcollectief Alphen Energie. Na het openen van de eerste winkel in Kerk en Zanen heeft Fizzi sinds 2016 ook een winkel aan het Kennedyplein in Nieuwkoop en sinds 2018 de derde winkel in de Alphense Herenhof. Voor die laatste vestiging zocht de viswinkel een energieleverancier en kwam uit bij Alphen Energie. Door deelname aan het collectief profiteren zij van voordelige tarieven en ondersteuning.

De lokale aard van het collectief is volgens mede-eigenaar Mareille Jonker een van de hoofdredenen voor de deelname aan Alphen Energie. “We moesten na de opening van onze nieuwe winkel in de Herenhof zelf een energieleverancier uitzoeken”, vertelt Jonker. “Dan is het wel zo leuk om met lokale bedrijven in zee te gaan.”

Prettig en persoonlijk

Jonker is tevreden over de deelname aan Alphen Energie en de dienstverlening van Bart Houtkoop van EnergyProof die het collectief bijna twee jaar geleden heeft opgezet. “Bart heeft alle aansluitingen en contracten voor de energie in orde gemaakt. Zeker in alle hectiek van een nieuwe vestiging is het heel fijn als iemand je daarin ontzorgt. We konden met iedere vraag heel gemakkelijk bij hem terecht en we kregen altijd snel antwoord”, aldus Jonker.

Geen zorgen

Door de deelname aan het collectief hoeft Fizzi zich niet druk te maken over de energie in de winkel. “Bart heeft meerdere opties doorlopen en aan ons voorgelegd. Na een uitvoerige voorbereiding hebben we nu uiteindelijk een prima energieleverancier. We weten dat het goed zit en we vinden het fijn dat we ons hier geen zorgen over hoeven maken”, aldus een tevreden Jonker.

Logo Alphen Energie

Over ons

Alphen Energie verzorgt de collectieve inkoop van energie voor bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn en omgeving. Deelnemers besparen jaarlijks gemiddeld € 7.300 euro, ofwel 37 procent, op de kosten van gas en elektriciteit. Zaken als overstap en contracten worden allemaal geregeld voor deelnemende bedrijven. Alphen Energie is een initiatief van het Alphense bedrijf EnergyProof.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor informatie en updates rondom Alphen Energie, we beloven je niet te spammen!

Contact