niels van nierop niecar alphen aan den rijn

Niecar gelooft in lokaal vertrouwen

2,342 Views

Net als veel ondernemers krijgt eigenaar Niels van Nierop van Niecar regelmatig energieleveranciers over de vloer of aan de lijn. Dat zorgt soms voor ‘de nodige irritatie’, zoals hij het zelf eerlijk zegt. Omdat Van Nierop hecht aan lokaal vertrouwen werkt hij sinds enige tijd met het Alphense EnergyProof. En dat legt hem geen windeieren.

Het Alphense autobedrijf Niecar koopt haar gas en elektriciteit al een paar jaar in via EnergyProof en realiseert zo een besparing van zo’n 600 euro per jaar ten opzichte van de periode voor 2015. Voor eigenaar Niels van Nierop is deze jaarlijkse besparing van bijna 25 procent ten opzichte van de oude kosten natuurlijk zeer aantrekkelijk. “Uiteraard zijn de kostenbesparingen belangrijk maar we hechten ook zeer aan samenwerking met Alphense ondernemers”, zegt hij. “Daarom ondersteunen we een initiatief als Alphen Energie van harte. Onze zaakjes zijn via EnergyProof al goed geregeld maar we gaan de komende tijd toch in kaart brengen hoe wij kunnen deelnemen in Alphen Energie.”

Extra besparingen

Bij de verlenging van Niecar’s energiecontracten heeft EnergyProof recent nog eens een extra besparing weten te realiseren van circa 560 euro per jaar. “Dit is bovenop de eerdere besparingen”, vertelt Van Nierop. “We betalen nu dus bijna een derde minder voor onze energie dan in de afgelopen jaren. Daar zijn we zeer gelukkig mee.”

Logo Alphen Energie

Over ons

Alphen Energie verzorgt de collectieve inkoop van energie voor bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn en omgeving. Deelnemers besparen jaarlijks gemiddeld € 7.300 euro, ofwel 37 procent, op de kosten van gas en elektriciteit. Zaken als overstap en contracten worden allemaal geregeld voor deelnemende bedrijven. Alphen Energie is een initiatief van het Alphense bedrijf EnergyProof.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor informatie en updates rondom Alphen Energie, we beloven je niet te spammen!

Contact