Sebastian kiest voor Alphen Energie

2,444 Views

Modezaak Sebastian in het centrum van Alphen aan den Rijn is een van de deelnemers aan het energiecollectief Alphen Energie. Eigenaar Dick Mazher is al lang klant bij EnergyProof en is enthousiast over het nieuwe initiatief.

Mazher vertelt dat adviseurs en leveranciers regelmatig bij hem de winkel binnenlopen. “Allemaal beweren ze dat ik te veel betaal voor energie. Maar ik houd ze af”, zegt hij. “Ik doe het liefst zaken met mensen die ik ken en vertrouw. EnergyProof is een Alphens bedrijf en ik ken hen goed. Ik bespaar nu bijna 1.000 euro per jaar op mijn energiekosten. Ook is mij de zorg van het overstappen uit handen genomen. Bovendien werk ik nu structureel aan een goed energiebeleid. En dan is er ook nog eens de tijdsbesparing. Als ondernemer heb ik het druk genoeg. Al die zaken opgeteld maken Alphen Energie meer dan de moeite waard.”

Logo Alphen Energie

Over ons

Alphen Energie verzorgt de collectieve inkoop van energie voor bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn en omgeving. Deelnemers besparen jaarlijks gemiddeld € 7.300 euro, ofwel 37 procent, op de kosten van gas en elektriciteit. Zaken als overstap en contracten worden allemaal geregeld voor deelnemende bedrijven. Alphen Energie is een initiatief van het Alphense bedrijf EnergyProof.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor informatie en updates rondom Alphen Energie, we beloven je niet te spammen!

Contact