Van der Holst Foodservice stapt in Alphen Energie

2,209 Views

Van der Holst Foodservice is begin oktober aangesloten bij Alphen Energie. Eigenaar Richard van der Holst gaat komende jaren zo’n €700 per jaar minder betalen dan als hij bij zijn huidige leverancier op een nieuw aanbod was ingegaan.

Richard van der Holst is via Alphen INTO Business in contact gekomen met Bart Houtkoop van EnergyProof, de initiatiefnemer van Alphen Energie. Na een analyse van de huidige situatie was snel duidelijk dat Alphen Energie aanmerkelijk goedkoper is. Sterker nog, Van der Holst gaat niet meer betalen voor zijn energie, maar juist minder. Aansluiting was dus een logische stap.

Melkboer

Van der Holst Foodservice is een echt Alphens bedrijf en bestaat al 51 jaar. Het bedrijf is oorspronkelijk begonnen als melkboer. maar er is veel veranderd in de jaren. Richard heeft de zaak in 1997 overgenomen en heeft het bedrijf omgevormd tot een leverancier van zakelijke klanten.

Logo Alphen Energie

Over ons

Alphen Energie verzorgt de collectieve inkoop van energie voor bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn en omgeving. Deelnemers besparen jaarlijks gemiddeld € 7.300 euro, ofwel 37 procent, op de kosten van gas en elektriciteit. Zaken als overstap en contracten worden allemaal geregeld voor deelnemende bedrijven. Alphen Energie is een initiatief van het Alphense bedrijf EnergyProof.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor informatie en updates rondom Alphen Energie, we beloven je niet te spammen!

Contact