Alphen Energie communiceert via VOA

1 View

Alphen Energie trekt ook samen op met ondernemersvereniging VOA in de communicatie naar bedrijven in Alphen aan den Rijn en omgeving. Deze week heeft Alphen Energie een vermelding in de maandelijkse nieuwsbrief van VOA.

Sinds de lancering van Alphen Energie in mei groeit het aantal deelnemers aan dit nieuwe collectief voor inkoop van energie. Deze maand is tevens gecommuniceerd via Alphen INTO Business en heeft oprichter Bart Houtkoop van Alphen Energie gesproken tijdens de lancering van de najaarseditie van dit ondernemersmagazine bij BMW-dealer Hans Severs.

Bedrijven besparen fors

Door aan te sluiten bij Alphen Energie kunnen bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn en omgeving rekenen op fors lagere energietarieven. Deelnemers besparen gemiddeld 37 procent op de inkoopkosten van energie. Voor veel bedrijven komt dat neer op een besparing van duizenden euro’s per jaar.

Lees verder: VOA Online

Logo Alphen Energie

Over ons

Alphen Energie verzorgt de collectieve inkoop van energie voor bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn en omgeving. Deelnemers besparen jaarlijks gemiddeld € 7.300 euro, ofwel 37 procent, op de kosten van gas en elektriciteit. Zaken als overstap en contracten worden allemaal geregeld voor deelnemende bedrijven. Alphen Energie is een initiatief van het Alphense bedrijf EnergyProof.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor informatie en updates rondom Alphen Energie, we beloven je niet te spammen!

Contact