Alphen Energie sluit nieuwe deelnemers aan

2,186 Views

Alphen Energie heeft in november meerdere nieuwe bedrijven en organisaties aangesloten. Nieuw bij het inkoopcollectief zijn onder andere Parkvilla, Aanneembedrijf Van Mil, Huigen Wonen, Kroes en Partners Ter Aar, Slagerij Marco Ridder en Weideburgh (exploitatie van onroerend goed) en recent Golfclub Zeegersloot.

Bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn en omgeving besparen via Alphen Energie gemiddeld 37 procent op de inkoop van energie. Voor sommige bedrijven is dat een besparing van duizenden euro’s per jaar. Deelnemende bedrijven worden bovendien ontzorgd want de overstap en contracten met energieleveranciers worden voor deelnemende bedrijven geregeld door het Alphense bedrijf EnergyProof dat het inkoopcollectief begeleid.

EnergyPortal

Bij ingewikkelde kwesties kunnen deelnemers rekenen op individuele begeleiding van EnergyProof. In veel gevallen blijkt namelijk dat bedrijven meer kunnen besparen op de totale energierekening dan alleen op de inkoopkosten. Dit bleek onder andere bij Golfclub Zeegersloot die tevens gebruik gaat maken van de EnergyPortal van EnergyProof. Hiermee heeft de vereniging gedetailleerde inzage in het energieverbruik en zijn ook op de langere termijn additionele besparingen mogelijk.

Ook deelnemen?

EnergyProof begeleidt ook andere inkoopcollectieven waaronder HISWA Energie en het EnergyProof Collectief. Deelnemers besparen tot wel 40 procent op hun kosten van gas en elektriciteit. Ook flink besparen? Bel gerust naar telefoon: 0172 722 612.

 

Logo Alphen Energie

Over ons

Alphen Energie verzorgt de collectieve inkoop van energie voor bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn en omgeving. Deelnemers besparen jaarlijks gemiddeld € 7.300 euro, ofwel 37 procent, op de kosten van gas en elektriciteit. Zaken als overstap en contracten worden allemaal geregeld voor deelnemende bedrijven. Alphen Energie is een initiatief van het Alphense bedrijf EnergyProof.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor informatie en updates rondom Alphen Energie, we beloven je niet te spammen!

Contact